DUO-baan Natroweemus 2018

Published On: mei 16th, 2018By Categorieën: Evenement, Homepage, Lustrum184 words

Beste leden van BWV de Eem,
Op woensdag 20 juni, vanaf 18:00 uur, kunnen jullie alweer een geweldig mooie lustrum-activiteit beleven! Bij BWV de Eem vindt dan de Natroweemus 2018 plaats. Het belooft weer een groot feest te worden. Graag roepen wij jullie hulp daarbij in om er een fantastisch succes van te maken. Doe mee met de roeiwedstrijden én help mee als vrijwilliger! Om ervoor te zorgen dat je zowel mee kunt roeien als ook kunt helpen, is de DUO-baan bedacht. Je helpt mee, maar als je een wedstrijd roeit, neemt je maatje de taak over.

Dus, formeer een mixed-8 ploeg en meld je aan!! Klik voor alle informatie en een aanmeldformulier op de Natroweemus-knop rechts op de home pagina en je komt op de Natroweemus-2018 pagina terecht. Klik op het filmpje van de Natroweemus 2013 om de sfeer alvast wat te proeven. O ja, het thema is VORSTELIJK SAMEN!! Leef je uit in dit thema! Via de email ontvang je snel meer informatie, ook over de DUO-banen. Meld je aan voor een leuke taak. Tot bij de Natroweemus-2018!!
Vragen en aanmelden van DUO-baan: natroweemus@bwvdeeem.nl