Roeitoertocht op 15 juli in Uithoorn

Published On: juni 3rd, 2018By Categorieën: Homepage, Toerroeien464 words

Op zondag 15 juli organiseert de Toercommissie een mooie rondtoertocht vanuit de roeivereniging Michiel de Ruyter in Uithoorn.
In wherry’s roeien we over de Amstel rond de polder “de Ronde Hoep” en komen door het mooie Ouderkerk aan de Amstel.
Via Holendrecht roeien we over het slingerende riviertje de Waver, daar passeren we de nodige bruggetjes en ook zullen we twee bruggetjes zelf moeten bedienen. Van de Waver komen we op de Oude Waver die weer uitkomt op de Amstel en zo roeien we weer terug naar de roeivereniging in Uithoorn.
Heb je zin om mee te roeien, schrijf je dan snel in! Er is plek voor 16 personen.
Aanmelden gaat via de website BWV de Eem. Zie hieronder voor verdere uitleg over het inschrijven.

 Details van de tocht

Tocht

de Ronde Hoep

Datum

15-juli-18

Organiserende vereniging

BWV de Eem

Waar   

Uithoorn, Uithoornse Roei- en Kanovereniging Michiel de Ruyter

Aantal kilometers

ca. 28 km

Boottype

Wherry

Vereiste bevoegdheden

Ploegroeien, SS2 en ST2

Aantal deelnemers

minimaal 8;  maximaal 16

Kosten

€ 12,50

Maaltijden

Koffie/thee en lunch meenemen voor de picknick

Toerbriefing

08-07-2018 per mail

Contactpersoon toercommissie

Eveline Vredeveldt

Email toercommissie

toercommissie@bwvdeeem.nl

Sluiting inschrijving

08-juli-18

 

Hoe meld ik mij aan?
Inschrijven voor deze tocht gaat heel eenvoudig via de website van BWV De Eem. Klik op de volgende link  https://eem-site.e-captain.nl/activiteiten om je snel in te schrijven.
Je komt nu eerst op de pagina waar je moet inloggen op het besloten deel van onze site . Dit is het deel dat alleen toegankelijk is voor de leden van BWV de Eem.
Als je bent ingelogd, zie je de Toertocht staan. Klik op de naam ‘de Ronde Hoep tocht’ en lees de details van de tocht. Op deze pagina kun je ook aanmelden door te klikken op de knop ‘INSCHRIJVEN’ die je onderin links vindt. Beantwoord de vragen die je krijgt en volg de aanwijzingen op het scherm om de aanmelding af te maken.

Het inschrijven voor een toertocht via de website is nieuw. Omdat we dit voor de eerste keer vragen, bieden we je ondersteuning. Er is een uitgebreide handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je je aanmeldt voor de tocht. Plaatjes van wat je op het beeldscherm ziet, zie je ook in de handleiding en verduidelijken zo wat je moet doen. Je zult zien dat het reuze meevalt!  Daarnaast mag je ons vragen te helpen als het niet lukt. Neem dan contact op met de toercommissie via email toercommissie@bwvdeeem.nl of Hans Schotborgh via email activiteit@bwvdeeem.nl
Succes!

Ik heb geen inloggevens (meer) of weet niet hoe ik moet inloggen
Ben je je inloggegevens vergeten of heb je nog nooit ingelogd op de website, neem dan contact op met de toercommissie via  toercommissie@bwvdeeem.nl  of Hans Schotborgh via activiteit@bwvdeeem.nl