Korenblauw!

Published On: juni 25th, 2018By Categorieën: Homepage, Lustrum311 words

Sommigen van jullie hebben ze al gezien tijdens de Natroweemus: de prachtig mooie korenblauwe t-shirts met ons lustrumlogo op de rugzijde geprint. Een collector’s item voor elk lid van onze jubilerende vereniging.
LUCIE hoopt dat we, door de goede kwaliteit, een redelijk prijs en een mooie kleurstelling, veel leden kunnen bewegen om een shirt aan te schaffen en massaal te gaan dragen tijdens het zeilen en roeien.
Er zijn de volgende varianten te bestellen: een dames- en heren versie, een lange- en korte mouw en diverse maten.
In het trapgat bij de entree hangen zes pas-shirts op basis waarvan jij je keuze kunt maken. Let op: het kan zijn dat maat die jou past, er eentje is met lange mouwen – dan kun je prima op het bestelformulier aangeven dat je die maat wenst, maar bijvoorbeeld met korte mouwen wil en niet in het gepaste heren model, maar juist een dames versie. Alle combinaties zijn mogelijk, als je het maar correct aangeeft.

De verkoopprijs is zo laag mogelijk gehouden, wel is er een kleine toeslag op de kostprijs die zal worden besteed aan ons Lustrumfeest op 13 oktober a.s.
De prijs voor een shirt met lange mouw is 19 euro, met korte mouw 17,50 euro.

De bestellijst vind je bij de entree en achter de bar, maar kan ook geplaatst worden via ons email adres Lustrum95@gmail.com. Graag het invul formulier duidelijk invullen ajb. Met het plaatsen van je handtekening of het verzenden van de bestelmail, geef je toestemming dat het bedrag, behorende bij je bestelling, door onze penningmeester wordt afgeschreven van jouw bankrekening.
Op gezette tijden komen bestellingen gezamenlijk binnen en ontvang je per email bericht dat jouw shirt klaar ligt om opgehaald te worden.

Heb je vragen, bel dan met Esther Kooistra op 06 55821477 of stel je vraag via lustrum95@gmail.com.

Met dank aan Jack Nieuwerf voor deze foto!