Roei- en fietstocht langs de Linge

Published On: juli 5th, 2018By Categorieën: Homepage, Roeien, Toerroeien473 words

Zaterdag 18 augustus organiseert de toercommissie de jaarlijkse roei- en fietstocht.
Deze keer hebben we gekozen voor een rustige maar mooie rivier: de Linge.
We roeien met eigen boten vanaf de roeivereniging in Leerdam.

De tocht gaat van Leerdam naar Buren met een lunch- en wisselplek bij Mariënweerd. Dat betekent dat de ene helft van de deelnemers naar Mariënweerd roeit en daarna terugfietst naar Leerdam om de auto’s naar Buren te brengen. De andere helft, die naar Mariënweerd gefietst is, roeit naar Buren. Bij Mariënweerd is een mooie plek om gezamenlijk te lunchen en er is ook een mogelijkheid om te zwemmen.

In totaal kunnen er maximaal 24 deelnemers mee. Voor het vervoer van de fietsen hebben we auto’s met een fietsendrager nodig, dus bij aanmelding graag vermelden of je kunt rijden en een fietsendrager hebt. Bij het maximale aantal deelnemers zijn er 6 auto’s nodig. Lukt dit niet dan zal er gekeken worden naar andere opties. De totale tocht, roeien en fietsen (uiteraard zorgen we voor een mooie fietsroute!) is ongeveer 35 km. Als er interesse voor is, kunnen we na afloop samen ergens eten.

De boten moeten vrijdags opgeladen worden en zaterdagavond weer afgeladen

TochtRoei- en fietstocht De Linge
Datum tocht18-08-2018
Organiserende verenigingBWV de Eem
WaarLeerdam-Buren 
Aantal KilometersTotaal ca 35 km
BoottypeWherries
CategorieRoeien en fietsen
Vereiste bevoegdhedenC1 2e niveau en St2
Aantal deelnemersMax. 24, min. 14.
BijzonderhedenEigen boten 
Kosten€ 8,50
MaaltijdenLunch meenemen 
Datum toerbriefing12-08-2018 per mail
Contactpersoon toercommissieMarijke Mensink 
Sluiting inschrijving11-08-2018


Hoe meld ik mij aan?

Inschrijven voor deze tocht gaat heel eenvoudig via de website van BWV De Eem.
Klik op de volgende link  https://eem-site.e-captain.nl/activiteiten om je in te schrijven.

Je komt eerst op de pagina waar je kan inloggen op het besloten deel van de site, dat alleen toegankelijk is voor leden. Als je bent ingelogd, zie je de toertocht staan. Klik op de naam ‘Roei- en fietstocht langs de Linge’ en lees de details van de tocht door te klikken op het icoontje rechts.

Op deze pagina kun je je aanmelden door te klikken op de knop ‘INSCHRIJVEN’ (is wit kruisje in blauwe cirkel rechts). Beantwoord de vragen die je krijgt en volg de aanwijzingen op het scherm om de aanmelding af te maken.

Inschrijven voor een toertocht via de website is redelijk nieuw. Omdat dit voor jou wellicht de eerste keer is dat je er gebruik van maakt, bieden we je ondersteuning onder ‘Hulp nodig bij het aanmelden bij een activiteit’. Klik op ‘deze handleiding’, waarin stap voor stap en met afbeeldingen wordt uitgelegd hoe je je aanmeldt voor de tocht. Mocht het desondanks toch niet lukken je aan te melden, neem dan contact op met de Toercommissie toercommissie@bwvdeeem.nl of met Hans Schotborgh schotborgh.deweerd@planet.nl