Goede smaak behoeft geen krans

Published On: oktober 22nd, 2018By Categorieën: Barcommissie, Homepage185 words

Nieuw seizoen ‘Eten op de roei’ begonnen
Op 9 oktober vond voor de eerste keer in het winterseizoen 2018-2019 de maandelijkse dinsdagavond maaltijd plaats. In een ietwat geïmproviseerde omgeving vanwege het daags daarop plaatsvindende afscheid van Wiechger Kramer troffen 21 leden elkaar om na het gebruikelijke welkomstglas aan tafel te gaan om te genieten van een voortreffelijke maaltijd. Het “Kookteam” bestaande uit Marianne Becker, AnneJet van Waasbergen, Jaap Oskam, Annelies Venus en Marel Mögelin heeft op overtuigende wijze de toon gezet voor het nieuwe seizoen.
Het driegangenmenu bestond dit keer uit: Doesburgsche Mosterdsoep, een milde Kipcurry met pompoen met een heerlijke salade gevolgd door een dessert van Rood Fruit met Griekse yoghurt, Franse kwark en slagroom en tenslotte een kop koffie of thee.
En dat alles voor Euro 10,00 inclusief een glas wijn. Jan Becker incasseerde zoals gebruikelijk deze bijdrage van de aanwezigen en Arie Koorn zorgde ervoor dat de afwas werd gedaan.
De slogan: Goede smaak behoeft geen krans was op deze avond zeker van toepassing.
Jan Rutten

Op 13 november is er weer ‘Eten op de roei’. Een inschrijflijst komt in de gang te hangen.