Opening nieuwe expositie, 18 november 17.00 uur

Published On: oktober 31st, 2018By Categorieën: Evenement, Homepage154 words

We hebben allemaal genoten van de mooie schilderijen van Marjan Wittkampf. Nu is het tijd voor een nieuwe expositie.
Neel van Suchtelen gaat het stokje overnemen. Zij heeft het afgelopen jaar elke maandag rond 8.45 op dezelfde plek een foto gemaakt bij het vlot. Deze foto’s gaat ze nu bij ons tentoonstellen. De opbrengst van de fotokalender gaat naar UNICEF.
Daarnaast heeft Neel ook inspiratie opgedaan tijdens het roeien en zeilen voor haar schilderijen, waar ze ons ook van gaat laten genieten. Omdat haar schilderijen nu elders tentoongesteld zijn, hebben we deze nog niet kunnen bewonderen, dus ook wij laten ons graag verrassen. Het thema spreekt ons allemaal zeker aan.
Zondag 18 november, 17.00 uur, openen we de expositie weer op feestelijke wijze. Daarbij zal middels een interview Neel een en ander vertellen over haar werk. Het belooft weer een gezellige en inspirerende middag te worden.
We hopen veel leden de 18de te mogen begroeten. Tot dan.