Voorinschrijving Catamaranzeilen

Published On: januari 28th, 2019By Categorieën: Homepage, Zeilen360 words

Op zondag 23 juni organiseert de zeilcommissie een catamaran “experience” op het Veluwemeer. Wij hebben hiervoor een unieke locatie gevonden bij een prachtig privé strandje en dito terras waar je heerlijk kunt wegdromen. Maar voor wegdromen krijg je natuurlijk maar beperkt gelegenheid want tijdens een ochtend- en middagsessie kun je ervaren hoe snel je kunt zeilen met een catamaran. De kosten van dit uitje zullen ca. 25,00 euro pp bedragen, inclusief wetsuites en veiligheidsmateriaal, koffie en een eenvoudige lunch. We willen via een voorlopige inschrijving aftasten wat de belangstelling is.

De locatie aan het Veluwemeer biedt de mogelijkheid om eventueel familie (kinderen) mee te nemen omdat je er (op eigen kosten) ook fantastisch kunt suppen, kiten, zwemmen of chillen. Zie https://windywaters.nl/watersport/catamaran/. Uiteraard is er een klein risico van te veel wind of geen wind. Dan wordt het evenement afgelast of uitgesteld.
We krijgen de beschikking over vier Topcat’s zonder zwaarden omdat het op deze locatie vrij ondiep is. Wij roosteren t.z.t. de catamarans zo in dat er altijd een ervaren zeiler (instructeur) aan het roer zit. Iedere zeiler (ook van de jeugd) die denkt voldoende zeilervaring te hebben en bovendien beschikt over een gezonde portie lef, kan zich aanmelden. Je mag ook familieleden aanmelden, mits die zeilervaring hebben. Eigen leden hebben natuurlijk voorrang.

Heb je belangstelling?
Stuur dan direct een mailtje naar jnieuwerf@icloud.com en geef a.u.b. daarbij aan:

  • Welke zeilervaring je hebt en ook eventueel of je ook ervaring hebt op een catamaran.
  • Wie je eventueel nog meeneemt plus hun zeilervaring
  • Er wordt mogelijk aan het eind van de middag een Beach-BBQ aangeboden voor ca. 17,00 euro p.p. Geef a.u.b. ook even aan of je hiervoor interesse hebt.
    Reageer a.u.b. voor 20 februari 2019.

1). Bij enorme belangstelling moeten we heel misschien een maximaal aantal zeildeelnemers vaststellen. Voorinschrijvende leden hebben een voorrangspositie op basis van het principe wie het eerst komt! Dus schrijf je zonder verplichtingen al vast in.
2). Voornoemde bedragen zijn een indicatie. De kosten zijn immers ook afhankelijk van het aantal deelnemers. Maar uiteraard willen we het voor iedereen betaalbaar houden. Hierover spoedig meer!

Locatie aan het Veluwemeer: