Opening expositie 23 februari 17.00 uur

Published On: februari 10th, 2019By Categorieën: Evenement, Homepage126 words

Iedereen heeft genoten van de mooie foto’s en schilderijen van Neel van Suchtelen. Nu is het weer tijd voor een nieuwe expositie. Jan Stork gaat het stokje overnemen.

Jan schildert groots en kleurrijk en laat zich inspireren door werk van bekende schilders en indrukken van steden die hij heeft bezocht. De werken zijn non figuratief en zeer aansprekend en de vereniging is blij dat Jan ons van zijn werk wil laten meegenieten.

Zaterdag 23 februari om 17.00 uur wordt de expositie op feestelijke wijze geopend. Daarbij zal Jan, middels een interview, één en ander vertellen over zijn werk. Het belooft weer een gezellige en inspirerende middag te worden. We hopen veel leden te mogen begroeten en ook geïnteresseerde kennissen en familieleden zijn natuurlijk van harte welkom!