Roeien voor Amref Flying Doctors

Published On: maart 19th, 2019By Categorieën: Evenement, Homepage, Roeien212 words

Op dit moment faciliteert De Eem een ploeg van Triton om te trainen in een boot op ons water. Deze dames zijn gastlid voor drie maanden en maken gebruik van onze vloot en faciliteiten.
Zij vragen je aandacht voor het volgende.
Allereerst onze dank dat wij voor de trainingen van de Ringvaart Regatta bij jullie mogen komen roeien! Afgelopen weken hebben wij de eerste roeihalen bij jullie op het water mogen maken. Het kunnen maken van vele kilometers is een grote stap in onze voorbereiding op de 100 kilometer lange tocht. Deze gaan wij roeien voor Amref Flying Doctors. Een organisatie die zich inzet voor het medisch welbevinden van inwoners van Afrika.
Nu zijn wij op het moment heel hard bezig met het zoeken van donateurs. Wij zoeken mensen die zich, net als wij, het lot van de inwoners van Afrika aantrekken. Wij hebben een pagina op de site van Amref zelf, via deze site is het mogelijk om ons profiel en de projecten te zien die Amref sponsort! Tevens is het via een doneer link mogelijk om aan Amref te doneren, in naam van onze roeitocht.

https://www.vooramref.nl/team/amref-flying-doctors-ringvaart?fbclid=IwAR0r_-aFlUb9D7VLxm_TZdfgJPR9pRK6avklzecd3IqynDXtI5p1eFlfxrc

Met vriendelijke groet,
Emma, Roos, Iza en Femke