Beginnerstocht zaterdag 14 september

Published On: augustus 14th, 2019By Categorieën: Homepage, Roeien, Toerroeien188 words

Aan alle eerste- en tweedejaars roeiers,
ook dit jaar organiseert de toercommissie weer een tocht voor degenen die dit jaar of vorig jaar zijn gestart met roeien. We roeien de Waterlelietocht van ongeveer 20 km, via het Hilversumskanaal naar de vele slootjes met bruggetjes in Kortenhoef. Hiervoor lenen we wherries bij de Hilversumse roeivereniging Tromp. Met deze tocht kun je ervaren hoe leuk het is om eens ergens anders te roeien en hoe je onder bruggetjes en door smal water moet roeien. Wij zorgen voor stuurlieden die jullie de juiste commando’s zullen geven en die er voor zorgen dat het een hele leuke en gezellige dag gaat worden. Iedereen neemt zijn eigen lunch mee, waar we ergens op een landje van gaan genieten.

We vertrekken om 8.30 uur van de roei en zijn ongeveer 18.00 uur weer thuis.

De kosten van vervoer, een cadeautje voor de Hilversumse roeivereniging en een kop koffie zijn € 4,00 per persoon.

Aanmelden kan op de website via MIJN BWV. Je komt dan eerst in een inlogscherm. Als je bent ingelogd kom je direct bij de Beginnerstocht en kan je je inschrijven.
Geef je hier snel op!