Cappie

Published On: oktober 14th, 2019By Categorieën: Bestuur, Communicatiecommissie, Homepage592 words

Ben je getrouwd met BWV de Eem en is het roeien of zeilen je lust en je leven? Lees dan snel verder! Maar ook als je iets minder binding met de club hebt, volgt hier wel een heel handig nieuwtje voor je.
Cappie is actief!
Cappie is onze nieuwe app waarmee je altijd alle informatie van de club bij je draagt, op je mobiel of tablet. Het levert je snel zeer waardevolle informatie, zoals bijvoorbeeld het weer en het stoplicht zodat je direct op de hoogte bent. Je kunt alle informatie van MIJN BWV inzien, en daarbinnen ook gemakkelijk en heel simpel reserveringen maken, zonder telkens opnieuw te moeten inloggen. Op de club aanwezig kun je elke reservering bevestigen, zonder gebruik te maken van de schermen in de hal!
Kortom, een super handige app. O ja, de winter komt eraan, met ook af en toe een vaarverbod. Hoe handig is het dan om thuis op je mobiel een bericht te krijgen: ‘ER IS EEN VAARVERBOD!’.
En er is veel meer: is er een activiteit waar je aan mee wilt doen? Schrijf je snel in via Cappie en zet het evenement automatisch in de agenda op je smartphone.
Download Cappie via Playstore of App Store en kijk wat het je allemaal te bieden heeft!Lees hier meer hoe je Cappie kunt installeren en in gebruik nemen.

Cappie kun je installeren op je mobiel en tablet. Cappie is beschikbaar voor Android-toestellen, iPhone, iPad en iPod touch.
Zie hieronder de instructies om Cappie te installeren op een Android-toestel. Ga voor Cappie op een iOS apparaat naar App Store en download de app Cappie.Heb je vragen of opmerkingen, of lukt het niet Cappie aan de praat te krijgen, stuur dan een berichtje naar cappie@bwvdeeem.nl. Be Happy, Use Cappie!

HOE INSTALLEER IK ‘CAPPIE’ OP MIJN ANDROID TOESTEL?
– Ga naar Playstore.
– Zoek op “Cappie”
– Selecteer “Cappie” van DISPI B.V.
– Installeer Cappie
Na de melding “Cappie, installatie geslaagd” kun je met Cappie werken.
Als je Cappie opstart, zie je de informatie van ‘Captain Demo’. Zoek nu onze vereniging BWV de Eem op. Onze club moet je dus eerst opzoeken en selecteren.

Voor iOS- en Android toestellen werkt het ongeveer hetzelfde.

WAAR VIND IK ‘BWV DE EEM’?
– Klik op de drie horizontale streepjes, links naast ‘Home’
– Ga in de lijst die begint met ‘Afbeelding’ helemaal naar beneden.
– Klik onder in de lijst op de optie ‘Wissel club’
– Klik in het ‘Zoeken’- veld en tik: BWV de Eem
– Al snel zie je onder het ‘Zoeken’-veld staan: BWV de Eem Baarn
– Klik daarop en nu zie je de informatie van BWV de Eem
– Bekijk alle mogelijkheden die er zijn binnen onze ‘BWV de Eem’ omgeving.
Het kan zijn dat je te zien krijgt: “Inloggen. Dit onderdeel is alleen beschikbaar indien je bent ingelogd”. Je moet dan inloggen met dezelfde gegevens als in MIJN BWV.

HOE LOG IK IN, IN CAPPIE?
– Klik op de knop INLOGGEN
– Klik op ‘Gebruikersnaam’ en typ je gebruikersnaam, net als bij MIJN BWV
– Klik dan op ‘Wachtwoord’ en typ je wachtwoord, net als in MIJN BWV
– Klik nu op de knop INLOGGEN
Je kunt nu beschikken over alle BWV de Eem-informatie in Cappie.
Normaal gesproken blijf je ingelogd. De volgende keer dat je weer naar Cappie gaat, hoef je niet opnieuw in te loggen.
Wil je dit niet, ga dan weer naar de drie horizontale streepjes naast Home en ga naar de ‘Instellingen’ waar je kunt uitloggen.