Opening van het zomerseizoen 2020 op 4 april

Published On: februari 22nd, 2020By Categorieën: Evenement, Homepage, Roeien, Zeilen159 words

Een gezellige tocht voor nieuwe en ‘al lang’ Eem-leden, roeiers en zeilers, die volgens traditie naar het Raboes gaat. 
Je wordt om 8.00 uur op de roei verwacht, je betaalt bij aankomst, bij voorkeur gepast, 10 euro. Om 8.15 uur vertrekt iedereen vanaf ons vlot naar het Raboes, waar bij aankomst koffie, thee en taart klaar staan. We hopen op enthousiaste bakkers die ons van deze lekkernijen gaan voorzien! De kosten hiervan worden uiteraard vergoed.
Vanaf 10.30 uur stappen we weer in de boten richting Baarn waar we om ongeveer 12.30 uur aanleggen en met elkaar de boten opruimen in de loods. In de Recover kunnen we nagenieten van onze eerste toertocht van 2020 onder het genot van een lekkere lunch.

Deze tocht is een echte verenigingsactiviteit en biedt de mogelijkheid eens in een andere roei/zeil-ploeg te roeien en nieuwe Eem-leden te leren kennen! Ook de zeilers worden bij deze van harte uitgenodigd zich in te schrijven!

Meld je direct aan via deze link.