Eemlintrace 2020 zondag 5 april

Published On: januari 29th, 2020By Categorieën: Evenement, Homepage, Roeien135 words
Heb je zin in een stukje roeien (zo’n 32 km) met je ploeggenoten of alleen? Integraal of in estafette? Wil je oefenen voor lange afstandswedstrijden als de Elfstedentocht? Wil je genieten van de prachtige rivier de Eem? Of wil je gewoon ‘blik trekken’? 
Dan is de Eemlintrace 2020 misschien iets voor jou. Op zondag 5 april 2020 organiseert BWV De Eem in samenwerking met Hemus weer de vertrouwde wedstrijd met als startpunt Baarn. Je roeit in vier trajecten (Baarn-Hemus vice versa en Baarn- Raboes vice versa) de prachtige rivier de Eem in zijn geheel af. 
Tijdens de wedstrijd waaraan alle boottypen kunnen meedoen, is er geen vaarverbod. Deelname is op eigen risico. Voor meer informatie zie het bijgevoegde vaarreglement.
Opgeven kan uiterlijk tot 3 april a.s. via bijgaand inschrijfformulier
Graag tot 5 april bij BWV de Eem in Baarn!