Bericht van de voorzitter

Published On: maart 30th, 2020By Categorieën: Bestuur, Homepage259 words

Missen jullie het sporten op het water ook zo? Echt heel jammer dat het nu niet kan, zeker met het mooie weer van de afgelopen tijd. Maar we nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en stellen de nationale gezondheid even boven sportief plezier. We hopen dat de zorgmedewerkers deze enorm drukke tijd goed doorkomen. We danken hen voor hun niet aflatende inzet, vooral ook onze leden die nu (weer) in de zorg werken. Hulde!

We wensen de leden die dezer dagen minder sociale contacten hebben heel veel sterkte. Neem regelmatig even contact met elkaar op, besteed vooral aandacht aan je roeimaten die alleen zijn. Help elkaar waar nodig en mogelijk. Ook dat is de kracht van een vereniging.

Op onze ZZP oproep hebben we veel positieve reacties mogen ontvangen, hartverwarmend. Een aantal zzp’ers heeft er dankbaar gebruik van gemaakt, omdat hun inkomsten per direct wegvielen. Sterkte gewenst! Veel dank aan de leden die een bijdrage in het ZZP Steunfonds hebben gestort. Er is bijna net zoveel gestort als nodig was. Fijn, ook dat is de kracht van een vereniging.

De ALV van mei zal worden uitgesteld naar een latere datum. In de Actueem van april daarover mogelijk meer. We houden jullie op de hoogte via de Actueem, de website en tussentijds met een mail van het bestuur, zoals deze.

Laten we hopen dat alle genomen maatregelen het beoogde effect hebben en we straks weer het water op kunnen, al zal dat dan nog met de nodige voorzichtigheid gepaard gaan. Houd vol allemaal!

Hartelijke groet,
Bert Kranendonk, voorzitter BWV de Eem