Bericht van de voorzitter

Published On: april 23rd, 2020By Categorieën: Bestuur, Homepage153 words

Beste leden,
Direct na de persconferentie van onze premier heeft het bestuur overlegd wat de consequenties voor onze vereniging zijn. Hoewel is toegestaan dat je indivueel buiten mag sporten, geldt dat niet voor sporten vanuit een vereniging. Dat is vooralsnog alleen toegestaan voor jeugdleden. Zie de bijlage voor een duidelijke uitleg over wat mag en wat niet mag.
Hiervoor wordt deze week een protocol gemaakt en voorgelegd aan de Gemeente. Zodra ons protocol is goedgekeurd, zullen wij dit met alle leden delen.

Ondertussen bereidt het bestuur zich voor op eventuele versoepeling van de regels, zodat we snel kunnen handelen als we onder voorwaarden weer het water op mogen. We hebben daarover ook contact met andere verenigingen en volgen de aanwijzingen van de bond op de voet.
Het is niet anders, maar we kunnen voorlopig niet veel meer dan een stukje lopen langs het water …
Veel sterkte allemaal en hopelijk tot snel!

A4 Maatregelen