Jeugd 12-18 het water op

Published On: mei 4th, 2020By Categorieën: Bestuur, Homepage, Jeugd169 words

We hebben er lang op moeten wachten maar 29 april was het dan zo ver: onze jonge leden tussen de 12 en 18 jaar mogen weer (individueel) het water op.
Ja, zij wel ja. Daar ging intensieve voorbereiding aan vooraf omdat er een protocol moest worden ontworpen dat goedgekeurd moest worden door de gemeente.
Marien Mortier omschrijft het als volgt: “40 A4’tjes, 2 kilometer papierrollen en 100 meter rood-wit lint” maar dan heb je ook wat. De gemeente kwam nog even langs om de zaak in ogenschouw te nemen en we kregen groen licht. Fijn dat er weer leven in de brouwerij komt. Nog even en dan mogen de andere leden hopelijk ook weer!

Tegelijk willen we een oproep doen: heb je zin en tijd om jeugdleden te begeleiden? Meld je dan svp aan bij Marien (marienmortier@gmail.com). We hebben nu meer begeleiders nodig dan gebruikelijk, dus je hulp wordt zeer op prijs gesteld. En bedenk: je moet meeroeien (wel individueel natuurlijk) dus dat is een zeer aantrekkelijk vrijwilligersbaantje nu!