Van de voorzitter

Published On: juli 27th, 2020By Categorieën: Bestuur, Homepage226 words

Dag allen. Inmiddels kunnen we alweer een een paar weken het water op en daar wordt volop van genoten. Fijn. Als de komende weken het weer ook meezit, lijkt het weer een beetje als vanouds. Maar! Daar schuilt ook de valkuil, want niet iedereen voelt zich even veilig, zeker niet als je tot de risicogroepen van Corona behoort. Daarom nog eens heel helder gesteld:
1) Denk aan anderen, neem je verantwoordelijkheid en gebruik je gezond verstand
2) Houd afstand op het terrein en in het gebouw, volg de pijlen en de aanwijzingen
3) Houd materiaal, riemen en handen schoon

We vragen ieder om de ander daarop aan te spreken, vooral op drukke ochtenden (weekend) en op dagen dat er roei-instructie wordt gegeven aan volwassenen.
Als we allemaal blijven meewerken, vermijden we risico’s en geven we elkaar een veilig en vertrouwd gevoel. Ook dat hoort bij een vereniging als de onze!

Tip
Kies rustige tijden en vermijd drukte.

En dan nog dit
De vereniging is van ons allemaal, ook van jou. Kijk eens rond alsof het je eigen huis is. Zorg je goed voor je gasten? Heb je deuren (loodsen) en ramen gesloten als je (als laatste) vertrekt? Is het licht uit? Laat je het opgeruimd achter? We hebben geen betaalde krachten, als we ons allemaal verantwoordelijk voelen, is dat ook helemaal niet nodig.

Namens alle andere leden: bedankt!