Eerste CWO zeildiploma’s uitgereikt via Watersportpaspoort

Published On: augustus 5th, 2020By Categorieën: Homepage, Zeilen228 words

De Zeilcommissie heeft de afgelopen weken het digitale Watersportpaspoort (www.watersportpaspoort.nl) in gebruik genomen voor cursisten en instructeurs. En met succes! De eerste CWO zeildiploma’s van dit seizoen zijn via deze nieuwe webapplicatie uitgegeven aan de cursisten. Gefeliciteerd Jack en Theo met het behalen van CWO Kielboot niveau-III!
Het Watersportpaspoort is een webapplicatie waarmee vorderingen en diploma’s van zeilers kunnen worden bijgehouden. Het Watersportpaspoort vervangt daarmee de papieren vorderingstaten.
Als cursist kun je inloggen op het Watersportpaspoort en inzien welke diploma-eisen je al behaald hebt en welke je nog moet halen voor het behalen van je diploma. De instructeur kan de vorderingen op elk moment bijwerken en de zeilles evalueren.
De cursisten kunnen vanaf dit seizoen gebruik maken van het Watersportpaspoort.nl en de eerste ervaringen zijn positief. Zeilinstructeur Martine: “Het is een gebruiksvriendelijke website. Als instructeur kan ik per zeilles aangeven wat er aangeboden is en opmerkingen noteren over wat al goed gaat en wat de aandachtspunten zijn. De cursist kan dit vervolgens in het eigen watersportpaspoort terugvinden.”

Meer informatie over het Watersportpaspoort is te vinden op watersportpaspoort of te verkrijgen bij de Zeilcommissie (zeilcie@bwvdeeem.nl).

Wil jij leren zeilen of het zeilen graag weer oppakken? Meld je aan op de site via ‘mijn bwv’ > actief > alle activiteiten -> Zeil-instructie 2020. Wil je meer informatie? Dat kan via zeilinstructie@bwvdeeem.nl.