Midzomeravondzeilen Loosdrechtse plassen 18 juni

Published On: mei 2nd, 2021By Categorieën: Homepage, Zeilen325 words

Er is weer uitzicht op een uitje met veel plezier in groepsverband!
Omdat we vorig jaar zoveel plezier hadden op de Loosdrechtse plassen organiseren we dit jaar weer zo’n leuke avond. (We gaan uit van de dan geldende corona-maatregelen en kijken wat er mogelijk is. Indien straks de terrassen weer volledig opengaan kunnen we na afloop weer gezellig een borrel met snacks nemen.)
We hebben een datum gekozen dicht bij de langste avond namelijk 18 juni 2021. Aanvang 17.45 uur. Het water op vanaf 18.00 tot ca 21.00 uur.

Bij jachthaven de Uitkijk kunnen we zeilen in goed onderhouden Valken. Aangezien we eventueel wel 15 boten kunnen reserveren en er nu voorlopig alleen nog de mogelijkheid is om de boten met twee mensen te zeilen hebben we in deze fase een inschrijfstop bij maximaal 30 personen. Wees er dus snel bij! Wie het eerst komt etc. We hopen natuurlijk in juni dat we veilig met drie personen in een boot kunnen zeilen zodat we eventueel 45 deelnemers kunnen toestaan. Bij de verdeling houden wij er rekening mee dat in ieder boot minstens één CWO-3 ervaren zeiler zit. Dit kan ook met dispensatie! Dus als je al kan zeilen maar je beschikt niet over een CWO-certificatie, meld je dan aan voor de Dol Dwaze Dispensatie week voorafgaand aan deze activiteit.

Je kunt je voor het Midzomeravond zeilen opgeven als je lid bent van de vereniging en je mag ook één introducé opgeven. Indien er voldoende plaats is mag deze dan mee. Dit doe je via de website (na inloggen) bij opgave activiteiten. Vermeld s.v.p. je dispensatie of CWO-niveau (indien van toepassing).

Wanneer: Briefing Vrijdag 17.45 uur op het terras in de haven
Duur: 18.00 tot ca 21.00 uur
Waar: Jachthaven de uitkijk, Oudloosdrechtsedijk 237, 1231LX Oud-Loosdrecht
Locatie: www.uitkijk.com
Boottype: Poly Valk
Kleding: zwemvest en zeilkleding zelf meenemen
Kosten: € 15, per persoon te voldoen bij de briefing
Inschrijven: zeilen-op-loosdrechtse-plassen

Mocht je nog vragen hebben over het uitje stuur dan een mailtje naar: infozeilen@bwvdeeem.nl