Zeilinstructeurs in opleiding

Published On: mei 2nd, 2021By Categorieën: Homepage, Zeilen198 words

Onder vakkundige begeleiding van onze topinstructeurs Martine en Paul zijn we dit seizoen gestart met de zeilinstructeurstraining.
Jaap Akkerman, Bert Stals en Jack Nieuwerf zijn dit seizoen de eerste leerlingen. Wie volgt?

Er is grote behoefte aan nieuwe instructeurs. Onze huidige instructeurs zitten na de open dag weer met een volle agenda. Geweldig natuurlijk voor de nieuwe leden! We zetten er dit jaar de schouders onder om onze tot CWO-3 opgeleide leden verder op te leiden tot zeilinstructeur I-2 en eventueel doorstroming naar I-3. De leerstof is zeer inspirerend en de praktijkoefeningen zijn uitdagend.

“Ik heb al zo vaak vrienden en familie zeilen geleerd maar toen ik de eerste les kreeg om instructeur te worden was alles toch weer nieuw. Ik was verrast hoeveel ik in een ochtend kon opsteken. Ik leerde bijvoorbeeld hoe ik een lesplan maakte en hoe ik didactische werkvormen kon toepassen, om goed rekening te houden met de cursisten. Ook lesvoorbereiding en -evaluatie en alles wat daarbij methodisch en organisatorisch komt kijken. Geweldig dat we deze mogelijkheden en kwaliteiten bij onze vereniging in huis hebben.”  Jack Nieuwerf

Mocht je interesse hebben om ook zeilinstructeur te worden stuur dan een mailtje naar: instructiezeilen@bwvdeeem.nl