Vanaf 5 mei iedere woensdagavond inloopzeilen

Published On: mei 2nd, 2021By Categorieën: Homepage, Zeilen362 words

Vanaf dit seizoen starten we dan toch met ons initiatief om ieder lid uit te nodigen voor een avondje zeilen op de Eem. Wij hebben hiervoor wekelijks de woensdagavond gereserveerd. We starten op 5 mei aanstaande. Het idee achter het inloopzeilen is dat we een brede watersportvereniging zijn en dat het gewoon leuk is om beide disciplines te beoefenen. Om de drempel zo laag mogelijk te maken, hebben we het inloopzeilen bedacht. Wij hopen dat de woensdagavond uitgroeit naar een vaste gezellige avond bij onze vereniging. Een avond vol ontmoetingen en nieuwe ervaringen. Daarnaast gebruiken we de inloopavond ook om geïnteresseerden van buiten de vereniging kennis te laten maken met onze vloot en instructeurs.
Je gaat zorgeloos genieten van onze mooie Eem en de krachten die het zeilen mogelijk maken. Natuurlijk onder begeleiding van één van onze ervaren zeilers of instructeurs. Je kunt passagieren met alleen de bediening van de fok of je neemt plaats aan het roer waarbij je de kunst van het zeilen ervaart.
Het inloopzeilen is natuurlijk ook voor de ervaren zeiler die geen maatje heeft of ervaring met een onbekende boot wil opdoen! De inloopavond is de geschikte avond om zeilervaring en -kennis op te poetsen of om bijvoorbeeld dispensatie aan te vragen, zodat je zelfstandig een zeilboot mag afschrijven.

Je kunt je de hele zomer opgeven voor het inloopzeilen!
Iedere woensdagavond vanaf 19.00 uur tot zonsondergang.
Tijdens de coronamaatregelen is er helaas slechts plaats voor één persoon. We hopen dat met een versoepeling er weer meer mensen in een boot mogen.

Ben jij lid en wil je graag zeilen? Maak dan nu een afspraak!
Stuur een mailtje naar inloopzeilen@bwvdeeem.nl en geef aan op welke woensdag je wil zeilen. Soms is de gewenst datum niet beschikbaar, maar dan nemen we contact met je op om een andere datum in te plannen. Op de site publiceren we t.z.t. wie wanneer is ingepland.

OPROEP
Wij zijn ook op zoek naar zeilers met minimaal CWO-2 of gelijkwaardige dispensatie die zich willen inzetten voor het inloopzeilen op de woensdagavonden. Hoe meer boten, hoe meer mensen we mee kunnen nemen. Stuur dan ook even een mailtje naar inloopzeilen@bwvdeeem.nl.