Save the Date Natroweemus 23 juni 2021

Published On: mei 2nd, 2021By Categorieën: Evenement, Homepage, Roeien, Wedstrijdcommissie218 words

Zon, stijgende temperaturen en een verkoelend briesje, hoe fantastisch zou het zijn om met z’n allen weer in ploegen te mogen roeien en te genieten van een roeiwedstrijd. Als jubilerende roeivereniging (Hemus wordt 30 jaar) nemen we graag de organisatie voor de Natroweemus op ons. Traditiegetrouw vindt deze ludieke, leuke en vooral gezellige wedstrijd rond de zomerwende plaats. Natuurlijk hopen we dat er in juni weer wedstrijden mogen worden georganiseerd. Dus agenda’s in de aanslag en houd woensdag 23 juni 2021 vrij voor Natroweemus!
Of en hoe we de wedstrijd organiseren hangt uiteraard af van de dan geldende corona maatregelen. De mogelijkheid bestaat dus ook dat het helaas niet door kan gaan. Daarom houden we een slag om de arm wat betreft de verdere invulling van de wedstrijd (thema, leeftijdscategorie, aantal deelnemers in een boot etc.). Op een later moment (medio mei) nemen we hierover een beslissing en worden jullie vanzelfsprekend tijdig op de hoogte gebracht.

Achtergrond
Als vanouds is de Natroweemus een boord-aan-boord-race over 1000 m voor mix boord- en scull-achten. Het is een laagdrempelige en vooral ludieke, gezellige wedstrijd waaraan zowel ervaren als onervaren roeiers kunnen meedoen. Elke editie heeft een thema en behalve de snelste ploeg, krijgt ook de meest origineel uitgedoste ploeg een prijs. Wie o wie gaat er deze keer met de Gouden Badeend vandoor?