Online veiligheidsavond

Published On: mei 11th, 2021By Categorieën: Evenement, Homepage109 words

Op maandag 24 mei houden we weer een (online) veiligheidsavond. De aanvang is 20:00 uur. Was de eerste avond meer dan een jaar geleden gericht op discussie en de tweede afgelopen winter op de voorlichting over je persoonlijke veiligheid, deze avond gaat over de vraag welke procedures er gevolgd worden als bij 112 een melding binnenkomt dat er roeiers op de Eem in nood verkeren.

Als gasten zullen we die avond een vertegenwoordiger van de reddingsbrigade, een van de brandweer, een van de meldkamer 112 en de ambulancedienst aan het woord laten. Meer gedetailleerde informatie en de mogelijkheid tot inschrijving volgen, maar noteer deze datum alsjeblieft in je agenda!

Hartelijke groeten,
de veiligheidscommissie