Zeilen op Loosdrecht; leuk en nat

Published On: juni 28th, 2021By Categorieën: Evenement, Homepage, Zeilen210 words
Vrijdag 25 juni was het eindelijk zo ver; we konden gaan zeilen op de Loosdrechtse plassen. Met maar liefst 12 boten en 36 zeilers.
De passie voor het water spatte ervan af en enthousiast werd gestart met admiraal zeilen. Onder de rechtvaardige leiding van het vlaggenschip Martine werden in rap tempo verschillende zeilfiguren uitgevoerd. Als buitenstaander kreeg je vast de indruk dat dit binnenkort een nieuwe olympisch sport is.

Hierna zijn we lekker gaan toeren. Ondanks de regen in de tweede helft van de avond, was en bleef de sfeer zeer positief en gemotiveerd. Ik heb persoonlijk kennisgemaakt met een aantal enthousiaste (zeil)leden met passie voor en ervaring met water. Daarnaast was het fijn om de leden van onze zeilcommissie weer eens fysiek te spreken in plaats van via Zoom! Ik hoop deze leden de komende weken vaker op het water te zien.
De avond werd afgesloten met een borrel!

We zijn blij dat zo veel leden ons hebben weten te vinden voor deze prachtige tocht. Dit smaakt duidelijk naar meer…
Heb je ook interesse om een keer of vaker mee te gaan zeilen, hou dan de berichtgeving goed in de gaten. En wil je absoluut niets missen, word dan lid van onze whats app groep Zeildate.

Kijk hier de filmbeelden: Loosdrecht 2021