Roei-instructie

Published On: juni 26th, 2021By Categorieën: Homepage, Roeien303 words

Alleen voor leden
Wil je goed leren skiffen of C1-en? Binnenkort starten we weer met cursussen! Je hebt de keuze uit drie niveau’s

C1-diploma SS2
Heb je al eerder les gehad in een C1, maar het SS2-niveau (nog) niet behaald? In deze reeks lessen werk je toe naar het examen/aftekenen examenkaart SS2-niveau op 12 september 2021.
Wekelijks op maandagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur. Start 5 juli 2021. We vragen je wekelijks aanwezig te zijn (excl. vakantie).

Leren roeien in de skiff: Voorbereiding op skiffexamen SS3
Wil je zelfstandig leren roeien in de skiff en komende oktober SS3-examen doen? Doe mee aan onze skiffcursus. Om mee te kunnen doen moet je binnen het uur in een C1 naar Zwarte Willem en terug kunnen roeien. Verder vragen we je wekelijks aanwezig te zijn (excl. vakantie). Tijdens de les varen we in de skiff naar de Grote Melm. Je krijgt wekelijks les op donderdag van 17.30 uur tot 19.00 uur van Marien Mortier. Eerste les op 15 juli 2021. We hebben plaats voor zes leerlingen.

Beter en sneller leren roeien: Skiff voor gevorderden
Heb je een SS3-bevoegdheid en wil je beter en harder leren roeien in de skiff? We hebben in deze reeks als doel dat je je voorbereidt op meedoen aan de Eemlintrace (32 km, evt. in estafette) en/of aan de Eemhead in glad materiaal (skiff, 2x of 4x). Je krijgt wekelijks les van Marien Mortier, op dinsdag van 17.30 uur tot 19.00 uur. Ook hier vragen we je voor de voortgang van je ontwikkeling wekelijks aanwezig te zijn (excl. vakanties) en minimaal een uur in de week zelf te oefenen. De eerste les is op dinsdag 13 juli 2021. Zes plaatsen.

Wil je je graag verbeteren en investeren in je roeitechniek en uithoudingsvermogen? Laat het weten. Je kunt je aanmelden via instructie@bwvdeeem.nl. Graag voor donderdag 1 juli 2021.