Jeugd Zomer Zeilen

Published On: juni 18th, 2021By Categorieën: Homepage, Jeugd, Zeilen207 words

Met de zomervakantie voor de deur is het weer tijd voor Jeugd Zomer Zeilen.

Jeugd Zomer Zeilen is bedoeld voor jeugdleden (12-18 jaar) om gedurende de zomervakantiemaanden onder begeleiding recreatief te zeilen. Het Jeugd Zomer Zeilen sluit aan op de zeillessenreeks en is ideaal om de geleerde vaardigheden onder zomerse omstandigheden in te zetten. Of om op een warme dag verkoeling te zoeken op het water en zo de vakantieweken aan elkaar te rijgen. Introducees, vriendjes en vriendinnetjes zijn harte welkom om mee te varen. Het precieze programma wordt op dit moment uitgewerkt. Activiteiten van het Jeugd Zomer Zeilen kunnen zijn waterspellen bij de vereniging, zeilen op het Eemmeer of voor de oudere jeugd een uitstapje naar het centrum van Amersfoort. De data voor het Jeugd Zomer Zeilen kan je alvast reserveren:

JZZ-1: zaterdag 17 juli
JZZ-2: zaterdag 31 juli
JZZ-3: zaterdag 14 augustus
JZZ-4: zaterdag 28 augustus

Hoe je je kan aanmelden en het programma wordt op de website binnenkort bekend gemaakt. Voorwaarde om het door te laten gaan is dat er voldoende belangstelling en volwassen begeleiding is.

Speciaal voor de jeugdige deelnemers die mee doen aan de zeilclubkampioenschappen (gepland op zondag 19 september) organiseren we op zaterdag 11 september een les wedstrijdvoorbereiding.

Informatie te verkrijgen via: jeugdzeilen@bwvdeeem.nl

Zeilcommissie Jeugdinstructie