Clubkampioenschappen

Published On: augustus 29th, 2021By Categorieën: Evenement, Homepage, Roeien, Zeilen234 words

Op zondag 19 september zullen de clubkampioenschappen plaatsvinden.
Naast het roeien en het zeilen, organiseren we ook een lunch en een maaltijd. Breng je familie mee bij het roeien, het zeilen, de lunch en de maaltijd en we maken er een gezellige dag van!
In grote lijnen ziet het programma er als volgt uit; aangegeven is waar je je voor moet inschrijven: Zie plaatje hieronder.

De kampioenschappen voor het roeien gaan over een afstand van 1000 meter en aansluitend 250 meter. De uitslag wordt bepaald door de tijd van de twee afstanden te corrigeren over leeftijd, gender en boottype.
Bij de ludieke acties wordt er onder andere de “Wherry bitterballen race” verroeid voor leden en introducés die kennis willen maken met het roeien.
Op de inschrijfformulieren op het besloten deel van de website kun je alle noodzakelijke gegevens invullen. Dat doe je als volgt:
1.   ga in een browser naar bwvdeeem.nl
2.   kies voor mijn BWV en log in
3.   kies onder Actief voor Alle Activiteiten
4.   je ziet dan vier activiteiten staan op 19 september; deze activiteiten kun je één voor één aanklikken om je in te schrijven.
Als de inschrijving voor het roeien groot is, zullen we meerdere starts organiseren; dan kun je ook in diverse boten deelnemen.

We rekenen op je deelname!!
Sluitingsdatum voor het roeien en zeilen is 15 september.
Het organiserend comité: Inge Deichmann, Maarten van der Vlerk, Arie Koorn, Else Hogetoorn, Bert Stals, Paul Fortuijn