Open dag Coastal Rowing Gooimeer in Huizen

Published On: maart 18th, 2022By Categorieën: Evenement, Homepage, Roeien294 words

Coastal rowing is in opkomst. RV Naarden heeft in de haven van Huizen coastal roeiboten liggen.
Speciaal voor het Natroweemus-verband is er voor de roeiverenigingen Naarden, Tromp (Hilversum), Eem (Baarn), Weesp en Hemus (Amersfoort) een open dag op zaterdag 9 april .

Kom op zaterdag 9 april a.s. van 10.00 tot 16.00 uur kennismaken met Coastal Rowing Gooimeer.

Hoe is het om in een wedstijd Zeevier op het Gooimeer te roeien? Wil jij voortaan een tocht maken van Huizen naar Muiden? Leg je aan in de haven van Almere? Of misschien wil je wel meedoen aan een wedstrijd? Coastal rowing is wezenlijk anders dan ‘gewoon’ roeien. Ervaar het nu zelf en kom naar deze kennismakingsdag.

De coastal rowing afdeling van Roeivereniging Naarden heeft nu een aantrekkelijk aanbod. Extra fijn want de dagen gaan lengen en de avonden om te roeien komen er weer aan!
Blijk je het coastal rowing leuk te vinden? Wil je het erbij doen met je ploeg? Of in je eentje? Samen met andere verenigingen een ploeg vormen?
Dan kun je via Naarden dit jaar gebruik maken van een speciaal aanbod van 125 euro.
Voor dit bedrag kun je in 2022 onbeperkt coastalroeien vanuit de haven van Huizen. Je blijft lid van je eigen vereniging en dit bedrag is een vergoeding om in 2022 te coastal roeien. Je krijgt daarmee toegang tot het reserveringssysteem van RV Naarden om de coastal boten te reserveren en te gebruiken. Uiteraard gelden er ook regels voor reserveren, veiligheid e.d. die gevolgd moeten worden.
Dit wordt allemaal toegelicht op de Coastal rowing dag op 9 april 2022.

Aanmelden voor de Kennismaking Coastal rowing dag kan via deze link.
Voor vragen en andere info coastal@roeinaarden.nl.
Locatie : Jachthaven Huizerhoofd, Ambachtsweg 65, Huizen.
Vriendelijke groeten,
Ernest van der Linden (vz rv Naarden) en de coastal commissie