Frieslandtocht 21 mei 2022 “Zeilend het voorjaar in!”

Published On: maart 18th, 2022By Categorieën: Homepage, Zeilen301 words

Vorig jaar hebben we de tocht in Friesland in september georganiseerd. Dit jaar gaan we weer heerlijk zeilen over de Friese meren, maar nu op veler verzoek in het voorjaar!
Aanvang zaterdag 21 mei om 8.45 uur bij de vereniging op de parkeerplaats. We hopen ca 22.00 uur weer terug te zijn. Wij huren wederom de Valken bij de jachthaven de Watervriend in Uitwellingerga. We hebben een optie genomen om vijf Valken te huren, maar we kunnen mogelijk nog Valken erbij huren als we vroeg het aantal deelnemers kunnen doorgeven. Daarom hanteren we dit jaar geen inschrijfstop maar vragen wij jullie wel zo spoedig mogelijk in te schrijven.

Wanneer: zaterdag 21 mei 2022
Duur: 8.45 tot ca 22.00 uur
Waar: Jachthaven de Watervriend, Sjuwedyk 10-12, 8624 TV te Uitwellingerga
Route: Afhankelijk van windrichting
Boottype: Poly Valk
Kosten: € 35,00 per persoon via automatische incasso bij inschrijving online

Inschrijving
Je aanmelding doe je via de website. De kosten voor de huur van de boten, een eenvoudige lunch die we proberen te organiseren en het benzinegeld voor degenen die willen rijden is geschat op een bijdrage van 35,00 p.p. en wordt automatisch geïncasseerd door de penningmeester nadat je je hebt ingeschreven. (Dit gebeurt alleen indien je een reguliere machtiging hebt afgegeven voor de vereniging.)
Je kan je in principe alleen als lid met enige zeilervaring opgeven, dat wil zeggen met minimaal CWO1 of minimaal D2 of als je dit jaar een zeilcursist bent. De aanmeldingen met opgave van mate van zeilerervaring gaan via deze link.

Introducés
Je mag een introducé aanmelden. Als blijkt dat er voldoende plaats is dan kan deze persoon mee. Hier geldt ook de volgorde van aanmelding. Stuur dan een mail naar infozeilen@bwvdeeem.nl
Nadere details en info volgt via een schriftelijke briefing per e-mail en de friesland-whatsappgroep waarvoor je wordt uitgenodigd.
“Tot ziens op het water”