NIEUW: Ploegzeilen met WhatsAppGroep

Published On: april 19th, 2022By Categorieën: Homepage, Zeilen243 words

Binnenkort ontmoeten we elkaar weer in onze zeilboten. Dat kan doordat je lessen volgt of omdat je individueel met andere zeilers afspreekt.
Nu hebben we vorig jaar tijdens het inloopzeilen op woensdagavond gemerkt dat er best meer leden zijn die graag willen (mee)zeilen. Het ‘inloopzeilen’ op een vaste avond werkte helaas niet zo omdat het weer ook mee moet zitten. Daarom willen wij een WhatsAppGroep maken voor iedereen die graag met anderen zeilt en ook passagiers mee kan nemen of graag in contact wil komen met andere zeilers die je nog niet kent. Zeg maar ‘ploegzeilen’ maar dan flexibel en zonder verplichtingen! Ook voor leden die geen zeillid zijn. Je kunt je gewoon melden als opstapper. Wij zijn tenslotte een watersportvereniging en willen daarom het samen zeilen ook stimuleren.

Spontane uitjes mogelijk maken?
Het kan zijn dat je door deelname een groepje zeilers vindt waar je als vaste ploeg mee gaat zeilen. Maar je kunt ook bijvoorbeeld even op zaterdagochtend in Spakenburg een visje gaan eten, of naar een terrasje zeilen bij een Beachclub, of een zeil/zwemmiddag op een zomerse dag op het Eemmeer organiseren, een BBQ met zeilavond op een eiland of gewoon even een uurtje uit je werk uitwaaien op de Eem. Het kan allemaal.
Verzin het zelf en organiseer het samen in de WhatsAppGroep: Ship Captain & Crew.

Geïnteresseerd geraakt?
Stuur dan meteen een mailtje met je naam en telefoonnummer naar Jack Nieuwerf via: infozeilen@bwvdeeem.nl.