Vrijdag 1 juli Midzomeravondzeilen op Loosdrechtse plassen (ook zonder zeilervaring)

Published On: april 19th, 2022By Categorieën: Homepage, Zeilen215 words

Net als vorig jaar organiseren we deze zomer weer voor alle leden van een avond zeilen op de Loosdrechtse plassen. Ja je leest het goed in de titel van dit stukje, ook als je geen enkele ervaring hebt kun je je aanmelden als opstapper.
Wij zorgen net als vorig jaar weer voor een verantwoordelijke indeling van Captain en Crew. Na afloop kunnen we weer gezellig een borrel nemen met eventueel een snackje erbij. We hebben een vrijdagavond gekozen, dicht bij de langste avond, namelijk:
1 juli 2022, Aanvang 17.45 uur. Het water op vanaf 18.00 tot 21.00 uur.

Bij jachthaven de Uitkijk kunnen we zeilen in goed onderhouden Valken. Aangezien we eventueel 15 Valken kunnen reserveren hanteren wij vooraf geen inschrijfstop. We hadden vorig jaar 40+ inschrijvingen dus hopen gewoon dat wij tijdig de boten vast kunnen leggen. Wees er dus weer snel bij en schrijf je in voor 1 juni 2022. In dat geval weet je zeker dat je een plaats in een boot hebt. Daarna zullen we ons best doen, maar hebben we niet de zekerheid dat er nog zeilboten beschikbaar zijn. De inschrijving sluit definitief op donderdag 30 juni 2022.

Je kunt je opgeven als lid van de vereniging en je mag ook één introducé opgeven. Dit doe je via de website (eerst inloggen) kijk dan bij activiteiten.
Of klik op deze link.