Stremming Eem zaterdag 24 september

Published On: september 22nd, 2022By Categorieën: Evenement, Homepage118 words

In verband met de Eemhead is het komende zaterdag na 10:45 voor niet-deelnemers niet toegestaan te roeien vanaf het gemaal Zeldert. Dit is het witte huisje bij de bocht waar altijd aalscholvers op de palen zitten, vanuit Baarn iets voorbij de praamgracht.

Aangezien ook de doorvaart onder de Eembrug gestremd is vanwege werkzaamheden valt er dus na 10:45 niet zoveel meer te roeien. Het is natuurlijk wel erg leuk om bij Hemus of vanaf de fietsbrug te kijken naar de Eemhead en onze Eem roeiers aan te moedigen!

Van De Eem doen dit jaar de volgende boten mee: Fluitzwaan, Grote Zaagbek, De Bestevaer, Noordse Stern, Kloek, Kleine Jager, Lepelaar en de Waterspreeuw.

Kijk hier voor meer informatie over de Eemhead.