Start Eemdoor training

Published On: oktober 24th, 2022By Categorieën: Homepage, Jeugd, Roeien, Zeilen135 words

Op woensdag 2 november om 19.30 uur start op de vereniging weer de Eemdoor-training. Dit is een training voor kracht en core stability, oorspronkelijk begonnen als indoor training. Tijdens de corona-periode bleek deze training ook heel goed buiten op het vlot van de vereniging uit te voeren te zijn. Lekker in de frisse lucht met mooi zicht op de sterren, de maan en de Eempolder. Het bleek ook hoogst zelden te regenen.
De training is dit jaar met professionele begeleiding en is bestemd voor alle leden die hun lichaam willen versterken. Het advies is om sportschoenen en laagjes kleding te dragen. Neem ook een matje of een handdoek en water mee.
Er zijn geen extra kosten aan deelname verbonden.
Wil je meer informatie? Mail dan met Maarten van der V. (zie voor het emailadres in MIJN BWV).