ChatGTP en onze vereniging

Published On: december 19th, 2022By Categorieën: Geen categorie234 words

Wat is er zo leuk aan de Baarnse Watersportvereniging?

ChatGTP, de AI tool voor het genereren van teksten, is een hype, en belooft – volgens sommigen – de wereld te veranderen.
Ik heb ‘m uitgetest, en stelde de volgende vraag: “Wat is er zo leuk aan de Baarnse Watersportvereniging?”

Het antwoord was:
“De Baarnse Watersportvereniging (BWV) is een vereniging in Baarn, Nederland, die gericht is op het bevorderen van de watersport en het organiseren van activiteiten voor haar leden. De BWV biedt verschillende soorten watersporten aan, zoals zeilen, roeien, kanovaren, windsurfen en kitesurfen. De vereniging heeft ook een eigen clubhuis met een bar en een terras aan het water, waar leden elkaar kunnen ontmoeten en samen activiteiten kunnen ondernemen.

Er zijn verschillende redenen waarom de Baarnse Watersportvereniging leuk kan zijn voor mensen die van watersporten houden. Zo kan het bijvoorbeeld een goede manier zijn om in contact te komen met andere watersportliefhebbers en om deel te nemen aan georganiseerde activiteiten. Ook kan het leuk zijn om deel te nemen aan de wedstrijden die de vereniging organiseert, of om gewoon te genieten van het buiten zijn op het water. De BWV biedt ook vaar- en zeilcursussen aan voor mensen die willen leren zeilen of roeien, wat ook een leuke manier kan zijn om nieuwe vaardigheden te leren.”

Behalve het kanovaren, windsurfen en kitesurfen, klopt het verder allemaal. Beetje algemeen, maar toch niet slecht voor een machine.
Henk