Gezocht Ploegenmakelaar

Published On: december 19th, 2022By Categorieën: Homepage, Nieuws, Support299 words

Is schroeven draaien, boten poetsen en instructie geven niet helemaal jouw ding?
Maar heb jij wel tijd om wat te doen voor de vereniging, beschik je over een redelijke dosis mensenkennis, stap je makkelijk op andere leden af en vind jij het leuk om vanuit een centrale rol contact te houden met een groot aantal andere leden?
Dan ben jij wellicht degene die het bestuur zoekt voor de binnen onze vereniging nieuwe rol van Ploegenmakelaar.

De Ploegenmakelaar houdt bij welke roeiploegen er binnen de Eem zijn, wanneer deze ploegen roeien, in welk soort boten, wie in deze ploegen zitten, wat het ambitieniveau is en vooral of deze ploegen wellicht uitbreiding kunnen gebruiken met nieuwe ploegleden.
Leden die geen ploeg hebben of een extra ploeg zoeken of in een ander boottype willen roeien kunnen zich bij jou melden met hun roeivraag. Jij kan dan met de captain van een passende ploeg overleggen of dit lid in de ploeg past. Als veel leden zich melden voor dezelfde tijdstippen, kan je wellicht zelfs nieuwe ploegen opzetten!

De jaarlijkse leden enquête en het afschrijfsysteem kunnen naast jouw bestaande of op te zetten netwerk een hulpmiddel zijn bij het inventariseren welke ploegen er zijn. Verder is de Ploegenmakelaar de aangewezen persoon om 1 of 2 keer per jaar een zogenaamde maatjesavond te organiseren. Deze wordt bezocht door leden die een ploeg zoeken en captains of leden van ploegen die uitbreiding zoeken.

Lijkt het je wat? Heb je vragen?

» Meld je dan bij de commissaris sport of de secretaris voor meer informatie, die er eigenlijk niet is.

De rol is nieuw, dus enig brainstormen met het bestuur over wat je wel en niet doet is zeker aan de orde. Het is zeker ook mogelijk om deze rol als duo te vervullen.

» Bekijk ook de overige Vacatures.