Zeilinstructie Volwassenen, vanaf half april

Published On: april 8th, 2023By Categorieën: Zeilen200 words

Zeilinstructie Volwassenen, van half april tot begin juli ‘23

Het zeilseizoen gaat weer beginnen: meld je snel aan!

Altijd al willen leren zeilen? Het zeilen weer oppakken? Doorgaan met je zeilopleiding? Schrijf je dan nu in voor zeillessen voor volwassenen.

De instructie bestaat dit seizoen weer uit een serie van 10 lessen en loopt van half april tot begin juli. De zeilinstructie wordt gegeven door een bevoegde CWO-instructeur in de Valk of een Randmeer aan groepjes van maximaal vier personen. De les duurt meestal twee uur op een doordeweekse dag of avond, dit jaar mogelijk ook op een middag in het weekend. Je geeft bij aanmelding op wat je niveau of zeilervaring is en welke dagdelen het beste uitkomen, we proberen hier rekening mee te houden bij de indeling.

Het doel van de lessen is natuurlijk lekker zeilen, maar ook het verbeteren van je zeilvaardigheid volgens het CWO-systeem. Na iedere les worden je vorderingen bijgehouden in het Watersportpaspoort met als doel het behalen van een volgend zeilniveau. Het seizoen wordt idealiter afgesloten met het behalen van een CWO-diploma kielboot (tot maximaal Gevorderd niveau, dit is voormalig CWO III).

» Meld je aan voor de Zeilinstructie Volwassenen van half april tot begin juli ’23.