EEUWFEEST was GEWELDIG

Published On: juli 10th, 2023By Categorieën: 100 Jaar, Communicatiecommissie, Evenement, Homepage, Jeugd, Lustrum, Nieuws228 words

Eeuwfeest op 1 juli

Heb jij ook zo genoten van ons fantastische EEUWFEEST? Het was in één woord  GEWELDIG! Daar praten we nog jaren over! De dames van de Eeuwfeestcommissie hebben echt een waarlijk huzarenstukje geleverd. Dit waren enkele hoogtepunten. Een super gave band met swingende muziek waar we heerlijk op hebben gedanst, een roulettetafel waar je je verkregen fiches kon vergokken, een kunstwerk dat aan de vereniging werd uitgereikt door de Eeuwfeestcommissie, de tijd hebben en nemen heerlijk met mensen uitgebreid te babbelen waar je anders niet de tijd voor neemt, een schitterend en feestelijk aangekleed clubhuis en nog veel meer!

Onderaan deze pagina vind je heel veel foto’s en een compilatie van de filmpjes gemaakt door Eem-lid Murk Vlietstra. Lekker (na)genieten! Neem er wel even de tijd voor!

Eén van de gezelligste hoogtepunten was de fotocabine. Feestelijk uitgedost kon je met je team op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Dat was echt hilarisch!

Bekijk hieronder met de link het resultaat en haal je eigen foto’s op!
Let op! om in de galerij te komen heb je een wachtwoord nodig. Dit wachtwoord is: 100JaarRoeienOpDeEem
» Klik op de Fotobooth van het Eeuwfeest en vul dan het wachtwoord in.

Klik op een foto en blader daarna door de foto’s van Murk Vlietstra.
Klik op de foto en bekijk de film gemaakt van de beelden van Murk Vlietstra.