Rowing Dinner Jubileumeditie

Published On: september 15th, 2023By Categorieën: 100 Jaar, Evenement, Jeugd, Lustrum, Nieuws547 words

Rowing Dinner, zaterdag 28 oktober

INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET 14 OKTOBER.

Op zaterdag 28 oktober vindt ons geweldige Running Dinner plaats. Een avond vol smaak, gezelligheid en beweging. Gerechten worden door leden thuis gemaakt en geserveerd in verschillende gangen, terwijl we van huis naar huis rennen, fietsen, rijden, roeien (..?). We hebben de aftrap van de avond om half 6 in de Recover en eindigen daar ook met een Grand Dessert; een toetjesbuffet (ook door leden gemaakt). Dit zal ongeveer om 21.30 uur zijn.

Hoe werkt het Running Dinner?

Het Running Dinner is een etentje waarbij je elke gang -in ons geval het voorgerecht en hoofdgerecht- in het huis van een van onze leden nuttigt waarbij je voor zowel het voor- als het hoofdgerecht in een andere samenstelling en omgeving zit. Je leert elkaar op een andere manier kennen en er ontstaan, zoals eerder is gebleken, boeiende gesprekken en nieuwe vriendschappen.

Hieronder volgen de spelregels:

  • Alle leden en eventuele partners zijn van harte welkom om mee te doen als gast
  • Daarnaast zoeken we gastheren en -vrouwen. Om de reisafstand op de avond wel behapbaar te houden vragen wij leden die in Baarn of Soest wonen zich op te geven als gastheer of gastvrouw voor een voor- of een hoofdgerecht. Je maakt dat voor minimaal 6 personen, incl jezelf en je eventuele partner.
  • Voor diegenen die niet in Baarn of Soest wonen, vragen wij of ze iets voor de borrel of een toetje voor het Grand Dessert op de Recover willen voorbereiden en meenemen. De borrel en Grand Dessert nuttigen we allemaal samen op de vereniging.
  • De kosten voor het Running Dinner zijn 15 euro per persoon. Als je een voor- of hoofdgerecht maakt, krijg je vanuit de totale opbrengst een bijdrage in de kosten per persoon om iets lekkers te maken. Ook de makers van de borrelhappen en de toetjes krijgen een bijdrage.
  • Elk lid dat meedoet schrijft zelf in. Het bedrag van 15 euro wordt automatisch van je rekening afgeboekt nadat je hebt ingeschreven. We vragen je voor partners die als gast deelnemen en die geen lid van de vereniging zijn het bedrag van 15 euro over te maken op de rekening van de penningmeester, NL52 RABO 0143 8154 90, onder vermelding van Rowing Dinner en de naam van je partner.

Extra informatie

We hopen op een grote opkomst van zowel gasten als gastvrouwen en -heren!
Je kunt inschrijven tot en met zaterdag 14 oktober. Na de sluiting van de inschrijvingen gaan wij als commissie de indeling puzzelen 😊. De aangemelde gastheren/gastvrouwen krijgen uiterlijk zaterdag 21 oktober te horen of ze inderdaad ingedeeld zijn voor een voor- of hoofdgerecht. Ook berichten we dan de leden die zich opgegeven hebben voor het maken van de borrelhappen of een toetje.
Verder krijgt iedereen op de avond zelf bij de borrel op de Recover te horen waar en hoe laat hij/zij die avond verwacht wordt voor de verschillende gangen. Verrassing 😊!
Schrijf je vooral tijdig in! Wij rekenen op een grote opkomst voor deze Jubileumeditie! Je kunt inschrijven als Gast, als Gastvrouw of Gastheer, en als Borrelhap- of Toetjesmaker met de knop INSCHRIJVEN hieronder. We verzoeken je daarna de vragen te beantwoorden.

Namens het Rowing Dinner team
Liesbeth (bij vragen: 06-22842958 of stuur een email), Lize, Marleen, Saskia, Karen

» Inschrijven op Rowing Dinner 2023. (Inschrijving gebeurt in MIJN BWV en kan alleen door leden.)