Sluitingstocht Roeien en Zeilen

Published On: september 15th, 2023By Categorieën: Evenement, Jeugd, Roeien, Zeilen180 words

INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET ZONDAG 1 OKTOBER.

We nodigen je van harte uit voor deze roei- en zeiltocht op zaterdag 7 oktober! Van 14:15 tot ca. 19:00 uur

Het plan is als volgt: We roeien en zeilen in Wherry’s, C-boten en zeilboten naar Hemus, rusten, eten en drinken daar wat. Daarna roeien en zeilen we weer terug. Op de vereniging ruimen we de boten weer op en gaan we verder met borrelen en hapjes eten.

Het plan met de hapjes en drankjes is dat iedereen wat meeneemt, zelf gekocht of zelf gemaakt. Dit nuttigen we bij Hemus of op de vereniging. Na het aanmelden stemmen we dat met elkaar af. De kosten voor de Sluitingstocht 2023 zijn 2 euro per persoon. Daarmee bekostigen we onder andere een cadeautje voor Hemus om ze voor hun gastvrijheid te bedanken.

Dit verenigingsevenement staat open voor alle leden.

KIES BIJ HET AANMELDEN of je wilt ROEIEN of ZEILEN!! Beantwoord ook de andere vragen svp.

» Bekijk alle info en meld je aan via Aanmelden voor Sluitingstocht Roeien en Zeilen. Je gaat daarmee naar MIJN BWV waar je op inlogt.