Nieuwe Eemleden bouwen een feestje en bedanken de instructeurs

Published On: oktober 7th, 2023By Categorieën: Communicatiecommissie, Examencommissie, Homepage, Nieuws, Roeien281 words

VERSLAG MET FOTO’S EN FILMPJE

Dinsdag 3 oktober 2023 kende een fantastische avond, met High Tea (lekkere hapjes, heel veel theepotten en mooie etagères) in de Recover.🫖🧁

Georganiseerd door wat we voor het gemak maar even Jaargang 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ noemen: nieuwe leden die nog niet konden roeien en sturen en daar vanaf april ’23 al enthousiast mee bezig zijn.
Deze avond was een bedankje voor hun instructeurs en in het bijzonder voor de grote coördinator van de beginnersinstructie: Inge! Graag wil Inge iedereen de kans geven net zo van het roeien te genieten als zij altijd heeft gedaan en daarom heeft Inge ook dit jaar veel energie en tijd gestoken in het organiseren en uitvoeren van de beginnersinstructie en dat wordt zeer gewaardeerd, bleek ook vanavond!
Met de nieuwe roeiers hebben wij er een hele leuke club mensen bij waar wij niet alleen voor het roeien maar ook voor het verenigingsleven heel erg blij mee zijn. Het heeft zelfs al een nieuw lied (zie verder in dit bericht) en een nieuwe interimsecretaris (én kandidaat) voor het bestuur opgeleverd. Vooral zo doorgaan!!

Alexandra T.

Klik op de foto voor een vergroting
Klik op de foto voor een vergroting

Bekijk de foto’s en het filmpje met de uitvoering van het nieuwe lied.

Klik op een foto en blader door de de diaserie. 

“BWV De Eem”-lied, met dank aan onze tekstschrijvers Joy J. en Lisette R. en onze music master Jan Pieter G.

Klik op de foto voor een vergroting van de liedtekst.
Klik op de foto en daarna op de ‘Play’-knop >. De film met het lied kun je 3 minuten genieten en meezingen.