Takeldag en aftuigen zeilboten

Published On: oktober 21st, 2023By Categorieën: Zeilen256 words

De winter staat voor de deur, de dagen worden korter en onze zeilers maken zich op voor de laatste vaaruurtjes van het seizoen. Op zaterdag 4 november om 9.30 uur is het weer zover. We nodigen alle zeilers uit om samen met ons onze boten winterklaar te maken. De taken worden verdeeld, variërend van het aftuigen van boten tot het zorgvuldig opruimen van zeilen. We takelen de boten uit het water, waarna we ze grondig schoonspuiten en keurig afdekken onder hun zeilhoezen.

Kom en draag bij aan deze Takeldag. We werken in kleine groepen van twee tot drie personen. Het is gelijk een kans om nog meer te leren over ons materiaal terwijl je actief meewerkt.

Tijdens de lunchpauze, rond het middaguur, genieten we gezamenlijk van een smakelijke lunch en reiken we zoals gebruikelijk de behaalde diploma’s uit aan onze zeilers. Daarnaast grijpen we natuurlijk de gelegenheid aan om onze gewaardeerde instructeurs te bedanken voor hun inzet.

Zorg ervoor dat je je kleedt in warme en gemakkelijk kleding, en vergeet niet om regenkleding mee te nemen, voor het geval dat. Alle benodigde schoonmaakmaterialen zijn aanwezig.

Kun je niet de hele dag aanwezig zijn? Geen probleem! Je kunt je ook inschrijven voor een specifiek dagdeel.
We hopen jullie allemaal te mogen begroeten en verzoeken je wel om tijdig in te schrijven, – liefst vóór 1 november – zodat we de lunch goed kunnen voorbereiden.
Onthoud, vele handen maken licht werk! Laten we samen er een geslaagde dag van maken!

» Aanmelden voor Takeldag en aftuigen zeilboten, inculief lunch.