Werken aan de Ophaalbrug

Published On: november 11th, 2023By Categorieën: Bestuur, Communicatiecommissie, Jeugd, Nieuws, Roeien243 words

DE WERKZAAMHEDEN ZIJN NOG NIET GEDAAN. IN HET VOORJAAR VOLGT NIEUWS HIEROVER

Vanaf vrijdag 24/11 7:00 uur tot en met zaterdag 25/11 22:00 uur zijn er werkzaamheden geplamd aan de ophaalbrug bij Eembrugge. De brug is in deze periode gestremd voor alle scheepsvaart. Het zal niet mogelijk zijn onder de brug door te varen.

De werkzaamheden zouden eerst op 17 en 18 november plaatsvinden. Op zaterdag 18 november kan echter toch gevaren worden onder de brug door.

DRINGEND ADVIES: Vaar de betreffende vrijdag en zaterdag richting Hemus, of vaar niet verder dan de ophaalbrug bij Eembrugge en keer weerom.

Wil je het volledige bericht lezen? Lees hieronder verder.

—————————————————-

Bericht van Björn Middendorp | Projectleider bij Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten B.V., Watermanstraat 55, 5015 TG Tilburg

Geachte heer / mevrouw,

Ik wil u graag informeren over het volgende.
Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2023 zal Gebr. van Kessel Speciale Technieken en Producten BV namens de provincie Utrecht werkzaamheden gaan uitvoeren op de Eembrug (Bisschopsweg N414) te Baarn. De werkzaamheden omvatten onder andere het vervangen van de slijtlaag op de fietsbrug. Om deze slijtlaag aan te kunnen brengen zal de Eembrug van vrijdagochtend 24 november 07:00 uur tot zaterdag 25 november 22:00 uur in de avond gestremd zijn voor alle (beroeps)scheepvaart. De brug kan niet worden geopend/gesloten.

Mocht u nog vragen hebben:

De projectleider namens de Provincie Utrecht is dhr. R. Kanon, (telefoonnummer bekend bij communicatie@bwvdeeem.nl)
De projectleider namens de aannemer is dhr. B. Middendorp, (telefoonnummer bekend bij communicatie@bwvdeeem.nl)