Dank Je Wel Borrel 2023

Published On: december 19th, 2023By Categorieën: Bestuur, Evenement, Homepage, Jeugd, Nieuws, Vereniging243 words

Een bijzonder dankjewel aan alle actieve leden
Op vrijdag 15 december heeft het bestuur onze actieve leden bedankt voor hun bijdrage aan het plezier dat wij met elkaar op onze vereniging mogen beleven.
Met een knalroze Indonesische rozencocktail heette het bestuur iedereen welkom. De voorzitter blikt terug op een bijzonder jubileumjaar waarbij hij de leden van de stuurgroep bedankt voor hun tomeloze inzet het afgelopen jaar. Jaap Akkermans neemt de petje-af prijs in ontvangst en krijgt nog een mooie bos bloemen thuisgestuurd. Daarnaast zet de voorzitter Wim van de Hulst in het zonnetje, hij zorgt er altijd voor dat onze tuin er prachtig bij ligt. En tot slot een bijzonder dankjewel voor Arie Koorn, de drijvende kracht achter de dankjewelborrel.

Traditiegetrouw stond er na de borrel een heerlijke maaltijd op het programma. Dit keer was het een Indonesische rijsttafel op fantastische wijze bereid door onze nieuwe leden Alexandra en Jolanda en hun helpende handen Karin en Alexandra. Het eten was echt heerlijk en meer dan terecht hebben zij vele complimenten in ontvangst mogen nemen. Het bestuur was traditioneel in (mooie nieuwe) schorten aanwezig om iedereen te bedienen en goed te verzorgen. De knalgroene pandancake voor bij de koffie maakte het geheel af. Voor herhaling vatbaar!

Het is mooi om tijdens een avond als deze de fijne sfeer te ervaren die wij met elkaar neerzetten. Een vereniging om trots op te zijn, dankjulliewel!

Klik op een foto voor vergroting en blader door de foto’s.