Verslag Takeldag 9 maart

Published On: maart 20th, 2024By Categorieën: Vereniging, Zeilen193 words

Op 9 maart jl. kwam er weer een grote groep zeilers bijeen voor de takeldag. Het was een dag vol activiteit en samenwerking, waarbij we de zeilboten van hun winterkleed bevrijdden, schoonmaakten en met behulp van onze kraan weer te water lieten.

Er zijn nieuwe voor- en zijstagen gemonteerd en de boten werden verder opgetuigd voor het komende seizoen. Natuurlijk was er tijd voor een welverdiende pauze met koffie, cake en stroopwafels, maar daarna werd er weer hard doorgewerkt tot 12.30 uur.

Het hoogtepunt van de dag was ons doopfeestje. Na deze viering genoten we van een heerlijke zelfgemaakte lunch om vervolgens de laatste werkzaamheden af te ronden. Het is werkelijk prachtig om te zien hoe met zoveel helpende handjes deze klus keer op keer wordt geklaard.
Ieder seizoen opnieuw zien we hoe zelfstandig iedereen de klus oppakt. Je doet waar je goed in bent of waar je een uitdaging in ziet. Het is niet alleen leerzaam om een boot op en af te tuigen, maar ieders inzet draagt ook bij aan de gezelligheid en gemeenschapszin. We zijn dankbaar voor ieders inzet en betrokkenheid, want het versterkt de kracht van onze vereniging.

Allemaal hartelijk bedankt!