Kees roeit Skiffhead nog niet voor de 25e keer

Published On: maart 25th, 2024By Categorieën: Actueel, Evenement, Lustrum, Roeien, Vereniging, Wedstrijdcommissie253 words

HELAAS, HELAAS IS DE SKIFFHEAD AFGELAST.

Blok 3 en blok 4 gingen niet door. Op zondag 24 maart zou ons lid Kees van Bueren voor de 25e achtereenvolgende keer de strijd aan gaan tijdens de Skiffhead.

De organisatie liet de wedstrijd niet doorgaan. www.skiffhead.nl meldt: “De wedstrijd is afgelast vanwege extreem ongunstige weersomstandigheden. De veiligheid van deelnemers kan niet worden gegarandeerd, en de wedstrijd gaat niet door.”

Het feest dat Kees met ons allen wilde vieren, met bier en de bitterballen, moet nog even op zich laten wachten. We wachten met je mee hoor Kees!


Bericht van 2 maart j.l.

UITNODIGING van Kees van Bueren
“Voor de 25e achtereenvolgende keer roei ik dit jaar de skiffhead, en wel op zondag 24 maart. Ik start die dag om 12:30 uur in Ouderkerk. De finish is bij De Hoop in Amsterdam.
In al die jaren hebben velen meegefietst of mij op een andere manier gesupported. Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doen we die dag met bier en broodjes croquet onmiddellijk na de wedstrijd. Maar wijn, fris, koffie en appeltaart kan ook. 
Corrie en ik nodigen de supporters van al die jaren en hun partners daarvoor graag uit. En ja, de uitnodiging geldt natuurlijk ook als je die dag voor de eerste keer meefietst, wat altijd een leuke belevenis is, daar langs de Amstel. Hopelijk mogen we jou 24 maart verwelkomen.”

Kees van Bueren

Tijd: Na de finish, dat is om ongeveer twee uur.
Locatie: Roeivereniging RIC
Korte Oudekerkerdijk 32
1096 AC  Amsterdam

Met OV eenvoudig te bereiken: metrostation Spaklerweg.