Pinksterzeiltocht 2024

Published On: april 27th, 2024By Categorieën: Actueel, Evenement, Jeugd, Nieuws, Zeilen167 words

Derde Pinksterzeiltocht is op 19 en 20 mei 2024

Zeiltocht van jachthaven ’t Raboes naar De Zegge

De zeilcommissie nodigt iedere avontuurlijke zeiler uit om deel te nemen aan de derde editie van de Pinkstertocht die we houden op 19 en 20 mei 2024. De tocht is gelijk ook een zeilwedstrijd voor de BWV de Eem Pinkstertochttrofee om een beetje gezonde competitie toe te voegen. Schipper en benaming bevaren de mooiste Randmeren van Nederland. De route gaat via Eemmeer, het Nijkerkernauw (sluis), Nuldernauw en Wolderwijd naar het eiland De Zegge bij Zeewolde.
De zeilwedstrijd start op 19 mei om 10:30 uur bij jachthaven ’t Raboes.

De finish is bij de juryboot ter hoogte van het eiland De Zegge (na ca. 23 km) bij Zeewolde. De prijsuitreiking is om 18:00 uur in Jachthaven De Bolhaven waarna een feestelijke avond volgt met gezamenlijke barbecue en de mogelijkheid om te overnachten in boot of tentje (eigen spullen meenemen en afspraken daarover worden onderling gemaakt).

Maandag 20 mei varen we gezamenlijk terug naar het ’t Raboes of Baarn.

» Meer informatie en inschrijfmogelijkheden.