Het Natroweemus-spektakel!!

Published On: juni 18th, 2018By Categorieën: Evenement, Homepage, Lustrum390 words

Nog een paar dagen en dan barst het los! Wij hebben er zin in en zijn er klaar voor. Jullie ook?
Dos je zelf vooral vorstelijk uit. Wij zorgen voor een passende ontvangst. Ook als je niet komt roeien, sturen of meehelpen, ben je van harte welkom. Het wordt een gezellige avond, en op het vlot, op het water maar ook op het schelpenpad zijn de wedstrijden uitstekend te volgen en is de gemoedelijke sfeer te proeven.
Dames en heren vrijwilligers, die wij voortaan aanspreken als “de Hofhouding” aan jullie eveneens het verzoek, als het enigszins mogelijk is, passende kleding te dragen. Als vrijwilliger krijg je bovendien een onderscheidende accessoire om te dragen. Iedereen is van harte welkom vanaf 18:00 uur. We verzoeken je zoveel mogelijk op de fiets of te voet te komen. Kom je toch met de auto, parkeer deze dan in de wijk en loop via het bruggetje naar ons gebouw waar je vorstelijk wordt ontvangen. Onze gasten van de andere verenigingen kunnen we dan een vorstelijke parkeerplaats aanbieden. Bedankt alvast! Parkeerwachters zullen het verkeer en parkeren in goede banen leiden.
Aan lekkere hapjes en drankjes is gedacht. We werken met een consumptiemunten en –fiches systeem. Het normale barkaartafschrijfsysteem werkt deze avond niet. Blauwe munten/fiches  kosten 75 cent per stuk, 7 voor 5 euro. Reken voor een maaltijd met soep, twee broodjes, een stuk fruit en twee frisdranken op 11 munten. Blauwe munten die je over hebt, kun je weer inwisselen.
Leden die bij ons hebben opgegeven in de organisatie te komen helpen krijgen muntjes om in eten en drinken te voorzien.
Voor iedereen is één rode fiche beschikbaar. Deze geeft recht op een heerlijk speciaal lustrum gebakje. Met dank aan de Lustrumcommissie en Sherpa.
Zoals wellicht bekend is het goede doel dat we steunen SAM². Deze vrijwilligers komen op voor inwoners van Baarn die het financieel niet breed hebben. Je kunt hen steunen door een donatie te doen in de collectebus. Dit mogen ook de muntjes zijn die je aan het eind van de avond nog over hebt. Alvast hartelijk dank voor je bijdrage! Wij doneren het inschrijfgeld (10 euro per ploeg) en een deel van de omzet. Ook werken er bedrijven mee aan het doneren van gelden.
Namens de Natroweemus-organisatie 2018 en de Lustrumcommissie een fantastisch mooie avond toegewenst. Tot woensdag de 20e!

Met dank aan Sabine Joosten voor de foto!