Natroweemus 2018: één groot feest

Published On: juni 22nd, 2018By Categorieën: Evenement, Homepage, Roeien152 words

Afgelopen woensdagavond was het zover, de jaarlijkse ludieke roei-wedstrijd Natroweemus tussen de vijf verenigingen uit de regio. De zonovergoten Eem, de prachtige uitdossingen rondom het thema ‘Vorstelijk Samen’ en de wilhelmus-zangwedstrijd op het water maakten het tot één groot feest. We zijn benieuwd naar al jullie ooggetuigenverslagen en foto’s; webredactie@bwvdeeem.nl
Met dank aan fotograaf Caspar Huurdeman voor deze foto van de winnende ploeg!
‘Vorst Bert’ en zijn hofhouding verwelkomden de gasten en legden iedereen de hele avond in de watten.
De wind maakte het bij soms wat lastig om de boten goed op te lijnen voor de start, maar dat mocht de pret niet drukken. Uiteindelijk roeiden alle ploegen in een stevig ritme naar de finish. Hoe later op de avond, hoe sneller er geroeid werd, met als uiteindelijke winnaar de ploeg van Hemus, uit Amersfoort met de naam ‘De kinderen van Bernard’.

Kijk ook op op onze facebookpagina.