De film is klaar! Opbrengst SAM²

Published On: juni 27th, 2018By Categorieën: Evenement, Homepage, Roeien304 words

Voor een heerlijke (na)beleving van de Natroweemus. Gemaakt door Frank van Eijk en Mingo van der Stoep van RTV Baarn (met dank aan Jeroen Maas voor de drone-beelden).

De film is vanaf 27 juni ook te zien op RTV Baarn. Vanaf 20:00 uur en dan elk uur tot zaterdag. Uitzendingen van RTV Baarn zijn bij KPN te zien op kanaal 1304 en bij Ziggo analoog op kanaal 45 (663.25 MHz) en digitaal op kanaal 42.
Natuurlijk ook te vinden op de Natroweemus-pagina. Op deze pagina, te bereiken via de blauwe knop rechts bovenaan de home-page, staan ook verwijzingen naar de diverse albums met foto’s.
En blijf die pagina in de gaten houden; in de komende weken zullen er nog meer foto’s bijkomen.

Voor het goede doel SAM² hebben we gezamenlijk een bedrag van 389,91 euro opgehaald. Een mooi resultaat dat we binnenkort aan hen gaan overhandigen.

Ook de volgende personen en bedrijven hebben hun bijdrage geleverd aan deze Natroweemus. Graag willen we hen hartelijk bedanken: Alya’s Fresh Kitchen, Coop Krabbelaan Baarn, DJ ‘Play it again Sem’ met Semmy Prinsen, Hemus met de Amersfoirde, Hengelsportvereniging HSV de Snoekbaars Baarn-Soest, Jennifer Smit met Lekkernije, Michael Nieuwerf, Mingo van der Stoep – RTV Baarn, Provincie Utrecht – domein mobiliteit, SHERPA met het heerlijke lustrumgebakje, Speeldoos Baarn, Traudi Albarda met een heerlijke taart, en Vorstelijk Baarn. Diverse publicaties zijn geplaatst in de Baarnsche Courant, Baarns Weekblad, Gooi en Eemlander, Soester Courant en Soest Nu.

Èn we konden dit jaar rekenen op ruim 60 leden van BWV de Eem die enthousiast hebben meegeholpen in de organisatie. Deze editie van de Natroweemus werd grandioos georganiseerd door de Lustrumcommissie en de Natroweemus organisatie 2018, waarvan Jack Nieuwerf en Hans Schotborgh hier met name genoemd moeten worden! Allen bedankt!

Met dank aan Huub van de Sande voor deze schitterende foto.