Eemlintrace zondag 31 oktober 2021

Published On: oktober 15th, 2021By Categorieën: Evenement, Homepage195 words

Heb je zin in een stukje roeien (zo’n 32 km) met je ploeggenoten of alleen? Integraal of in estafette? Wil je oefenen voor lange afstandswedstrijden als de Elfstedentocht? Wil je genieten van de prachtige rivier de Eem? Of wil je gewoon ‘blik trekken’?

Dan is de Eemlintrace 2021 misschien iets voor jou. Want op zondag 31 oktober 2021 organiseert BWV De Eem in samenwerking met Hemus weer de vertrouwde wedstrijd met als startpunt Baarn. Je roeit in vier trajecten (Baarn-Hemus vice versa en Baarn- Raboes vice versa) de prachtige rivier de Eem in zijn geheel af.

Tijdens de wedstrijd, waaraan alle boottypen kunnen meedoen, is er geen vaarverbod. Deelname is op eigen risico. Voor meer informatie volgt later het vaarreglement.
Opgeven kan uiterlijk tot 29 oktober a.s. via bijgaand Inschrijfformulier Eemlintrace 2021-1

Graag tot 31 oktober bij BWV de Eem in Baarn!

Gezien de huidige Corona-maatregelen en het karakter van de Eemlintrace, zijn wij als organisatie genoodzaakt iedereen (deelnemers, vrijwilligers èn toeschouwers) tijdens de Eemlintrace te checken via de Corona-checkapp. Wij vragen daarom iedereen die op 31 oktober aanstaande naar BWV De Eem komt zich hierop voor te bereiden en naast een coronabewijs ook een legitimatiebewijs mee te nemen.

Eemlintrace 2021